Våre gudstjenester

Søndag kl. 11

Hver søndag kl. 11 har vi gudstjeneste i Fjellhamar kirke. Dette, sammen med G2-gudstjenesten, er menighetens felles møtested, på tvers av generasjoner. 

Her vektlegges variasjon. Vi har temagudstjenester, familiegudstjenester, meditative gudstjenester, gudstjenester med dans og drama, og ikke minst flotte gudstjenester i høytidene.

Det musikalske uttrykket spenner seg fra orgelets mange muligheter, til små og store band, jazz, dyktige solister og ulike kor.  

Etter gudstjenesten samles vi til kirkebakkekaffe.

 

G2 - annenhver søndag kl. 17 

... er en litt annerledes gudstjeneste, mer uformell i formen. Den er alltid med band, tar i bruk noen nyere lovsanger og har mer tid til undervisning. Hver G2 inneholder også nattverd og bønnevandring. I etterkant av gudstjenesten spiser vi kveldsmat sammen i underetasjen. 

 

Søndagsskole

Vi ønsker å gjøre gudstjenesten tilgjengelig for barn og barnefamilier, og har derfor søndagsskole for barna så ofte som mulig. Det informeres i nettkalenderen om det er søndagsskole eller ikke.

 

Møtested kirken

... er en kveldsgudstjeneste, spesielt tilrettelagt mennesker med funksjonshemming. Arrangeres fem ganger i året, les mer her.

 

Oppslutning

I gjennomsnitt samles ca 195 mennesker seg til gudstjeneste på en søndag. Vi har stab og frivillige som legger vekt på god atmosfære, god forkynnelse og god musikalsk kvalitet. I en travel hverdag setter stadig flere pris på gudstjenesten med sang, bønn/bønnevandring, forkynnelse, nattverd og ettertanke. Den kan gi hvile, klarere tanker og nye krefter før en ny uke starter. Vi opplever at dette gjelder både den med en avklaret tro, den søkende og den nysgjerrige. Alle er velkomne til Fjellhamar kirke! 

 

Noen ganger er det også gudstjenester i Lørenskog kirke.